Зручні у використанні глазурі для досягнення «дзеркального» ефекту на поверхні десертів, тортів, тістечок. Не течуть після нанесення, холодостійкі і довгостроково зберігають блиск навіть при заморожуванні. Міруар Глассаж Нуар не розтікається навіть на сферичних поверхнях. Готова до використання
1. Опис:
Зручна у використанні глазур для досягнення «дзеркального» ефекту на поверхні
десертів типу «Баваруа», або інших кондитерських виробів (торти, тістечка). Не
розтікається на бічних і «сферичних поверхнях.
2. Вид:
Темно-коричневий гель з гладкою поверхнею.
3.Склад:
Глюкозний сироп, цукор, вода, какао-порошок з пониженим вмістом жиру,
желюючий агент: желатин, регулятор кислотності: винна кислота Е 334, консервант:
сорбат калію Е 202.
4.Метод використання:
Розплавити глазур до температури 40-45 С, нанести на поверхню виробу,
рівномірно розподілити лопаткою тонким шаром. Ідеально лягає на заморожені
напівфабрикати.
5. Енергетична і харчова цінність: у 100 г)
Білки 4,62 м
Жири 1,37 г
Вуглеводи 56,92 р ( сахароза)
Волокна 3,98 м
Натрій 70 мг
Енергетична цінність 261Ккал ( 1091кДж)
Вологість 38 - 40,0%
6. Мікробіологічні показники.
Загальна кількість мікроорганізмів макс. 5 000 КУО/г
Дріжджі макс. 500 КУО/г
Цвіль макс. 300 КУО/1г
Кишкова паличка макс. 10 КУО/1г
Коліформи макс. 10 КУО/1г
Сальмонела відсутня в 25г.
7. Упаковка
Пластикове відро - 5,0 кг
8.Умови та термін зберігання
Зберігати в сухому (відносна вологість не более65%) і прохолодному місці (5-25 С).
При дотриманні рекомендованих умов продукт гарантовано зберігатися
9месяцев.
9. Виробник:
Бельгія
Основні | |
---|---|
Виробник | Puratos |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 5000 г |
- Ціна: 158,07 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 5 кг